Muutama päivä sitten uutinen Shenhua Fengba Liu Ruofanin havaitsemisesta La Liga Cadizissa aiheutti kiivasta keskustelua fanien keskuudessa. Fanit toivovat, että Liu Ruofan voi pelata Cadizissa korvatakseen pahoittelunsa siitä, että Wu Lein lähdön jälkeen Espanyolista ei ole kiinalaisia ​​pelaajia viidessä pääliigassa.

Se on vain, että Liu Ruofan meni Cádiziin, ja se on ollut ukkosen ja sateen vaiheessa, eikä enää ole. Raporttien mukaan Liu Ruofanin viimeisin edistyminen La Ligassa osoittaa, että Cadizin Liu Ruofanin esittely on ilmeisesti vilpitön puute, mikä näyttää olevan suoranaista hypeä.

Tässä suhteessa Liu Ruofan puolueena on aina pitänyt päänsä kylmänä eikä ole antanut julkista lausuntoa. Usean vuoden kokemuksen jälkeen Liu Ruofanilla on erittäin kypsä mentaliteetti ja hänellä on selkeä käsitys omasta sijoituksestaan.

Liu Ruofan voitti Shenhuan tunnustuksen luottaen hänen erinomaiseen suoritukseensa Kiinan liigassa viime kaudella, ja tällä kaudella hänellä on mahdollisuus pelata Kiinan Superliigassa. Vaikka Liu Ruofan teki kolme maalia yhdessä ottelussa Kiinan superliigan ensimmäisessä vaiheessa, hän ei ole vielä tehnyt ensimmäistä liigamaaliaan tällä kaudella.

Joten kuinka hyökkääjä, joka ei pysty maalintekoon Kiinan Superliigassa, voi varmistaa, että hän saa vakaan jalansijan, kun hän menee La Ligaan? Liu Ruofan voi oppia lisää Wu Leiltä tulevaisuudessa. Wu Lei voitti Kiinan Superliigan Golden Bootin ennen liittymistä Espanyoliin. Siksi Liu Ruofanin on parannettava itseään ja todistettava itsensä Kiinan superliigassa ennen kuin hän harkitsee opiskelua ulkomailla.

One Reply to “Liu Ruofanilla ei ole jatkoa La Liga Cadizin havaittuaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *