Barclay Goodrow ja Adam Fox tekivät maalin toisessa erässä, kun New York Rangers voitti Arizona Coyotesin 4-1 sunnuntai-iltana.

Chris Kreider ja Ryan Carpenter tekivät myös maalin, ja Igor Shesterkin torjui 31 kertaa Rangersille, joka katkaisi kolmen ottelun kotitappiosarjan. Rangers on maaliskuussa 2014 13-1-2 viimeisissä 16 ottelussaan Coyotesia vastaan.Lasten Ottawa Senators Pelipaita Custom

Clayton Keller teki maalin Arizonalle, joka on hävinnyt peräkkäisiä pelejä voitettuaan kolme ensimmäistä kauden ennätyksellisen 14 ottelun maastomatkallaan. Connor Ingram torjui 23 kertaa.barkov pelipaita

Goodrow rikkoi maalittoman tasatilanteen, kun hän katkaisi väärin pelatun kiekon Ingramin edessä ja teki kauden neljännen maalinsa, kun keskijaksoa oli jäljellä vajaat viisi minuuttia.

Fox teki 2-0 vain 1:18 myöhemmin viidennellä maalillaan sen jälkeen, kun Coyotesilla oli enemmän paikkoja kuin Rangersilla suurimman osan kahdesta ensimmäisestä erästä. Artemi Panarin sai joukkueen johtavan 17. syöttönsä pelissä, mikä antoi hänelle kauden aikana 22 pistettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *