Äskettäin Ligue 1 -jättiläisen Parisin urheilujohtaja Luis Campos vahvisti, että seura neuvottelee uudesta sopimuksesta Messin kanssa.

Messistä tulee vapaa agentti tämän kauden jälkeen, ja hänet on yhdistetty viime kuukausina siirtymiseen pois ranskalaisesta seurasta. Raporttien mukaan hänen on määrä liittyä Inter Miamiin Yhdysvaltoihin, kun taas Barcelona oli aiemmin kiinnostunut tuomaan hänet takaisin Espanjaan. Hän ei kuitenkaan ole osoittanut selkeää halua lähteä Pariisista ja näyttää todennäköiseltä, että hän jatkaa sopimustaan Pariisissa.

Paris Saint-Germain on tällä hetkellä kahdeksan pisteen päässä Ligue 1:n kärjessä, ja Campos on vaikuttanut heidän vahvaan kauden alkuun. Hän saapui kesällä korvaten Leonardon ohjaajana, ja hänellä kerrotaan olleen suuri vaikutus pukuhuoneeseen.

Kaksi vuotta sitten liittymisen jälkeen Messi on tehnyt 26 maalia 57 ottelussa, mikä auttoi heitä voittamaan Ligue 1:n viime kaudella 15 pisteellä. On kerrottu, että sopimus uudesta sopimuksesta on vielä kaukana, mutta argentiinalainen tähti on valmis pysymään joukkueen mukana.

Messi teki Pariisin toisen maalin lauantain 2-1-voitossa Toulousesta. On kerrottu, että Messin uusi sopimus voi kestää vuoteen 2024 asti, ja siinä on yhden vuoden uusimismahdollisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *