Juuri päättyneessä Community Shield -ottelussa, uuden tulokkaan Nunesin erinomaisella suorituksella, Liverpoolin joukkue voitti lopulta arkkikilpailijan Manchester Cityn 3:1 ja voitti kauden ensimmäisen kultaisen Community Shield -mestaruuden.

Liverpoolia lähes seitsemän vuotta johtaneena managerina Kloppin saavutukset joukkueessa ovat todella vaikuttavia. Hän voitti mestaruuden ja Grand Slam -turnauksen puna-armeijan kanssa.

Ennen kuin huomaatkaan, Klopp on johtanut Liverpoolia lähes seitsemän vuoden ajan siitä lähtien, kun hän liittyi Liverpooliin lokakuussa 2015. Viimeisten 7 vuoden aikana hän on antanut joukkueen voittaa Mestarien liigan ja Valioliigan. Hän voitti myös World Club Cupin ja Euroopan supercupin palkinnot ja voitti jopa kotimaisen cupin. Suoritettu Grand Slam -turnauksen.

Tällainen erinomainen tulos saa epäilemättä kaikki puna-armeijan fanit vain ihailemaan häntä.

Mutta itse asiassa, ennen kuin Klopp liittyi Liverpooliin, Liverpoolin tilanne Valioliigassa ei ollut hyvä. Menetettyään superhyökkääjän, kuten Suarezin, heillä ei näytä olevan toivoa voittaa Valioliigaa, saati sitten Mestarien liigasta. kilpailukykyä.

Kuitenkin, kun Klopp asettui asumaan, hän käytti suhteellisen pienen määrän siirtovaroja uuden kokoonpanon luomiseen, mutta joukkue johdatti muutokseen. Isäntäjoukkueen kolmannesta vuodesta lähtien joukkue alkoi voittaa mestaruuksia. Vuodesta 2018 tähän päivään itse asiassa Slag-setä on johtanut joukkueen seitsemään mestaruuspalkintoon viimeisen 4 vuoden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *