Raporttien mukaan Los Angeles Lakers on yrittänyt saada Russell Westbrook riisumaan koripallo pelipaidat, mutta toistuvien turhien yritysten jälkeen ulkomaailma on myös nostanut kysymyksen ostosta. Mutta Westbrook itse ei ehkä ole kiinnostunut hankinnasta.

On todettu, että Westbrook ei aio ostaa joukkueen kanssa. Westbrook on erittäin ylpeä pelaaja, ja jos hän hyväksyy oston urallaan, hänen koko uransa on täysin erilainen.

Jos Westbrook ei riisu Lakersin pelipaitaa, hän todennäköisesti jatkaa pelaamista joukkueessa, mutta jos Westbrook lähetetään pois, ei tiedetä, pakottaako hänen mahdollinen seuraava perhe hänet kompromissiin ja ostamaan ulos.

2 Replies to “Westbrook kieltäytyy allekirjoittamasta ostoa”

  1. 1xBet является одной из самых известных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор событий из мира спорта и киберспорта, десятки открытых линий, самые высокие коэффициенты. Кроме того, БК имеет обширный функционал и немногие дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя промокоды, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Фантастика? – Нет, Реальность Узнать последний промокод вы можете прямо сейчас, однако использовать его необходимо в соответствии с правилами и инструкциями, которые приведены ниже.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *