Leicester City ilmoitti virallisesti, että 35-vuotias Schmeichel on liittynyt ranskalaiseen Nizzaan. Tässä vaiheessa tanskalaisen maalivahtien 11-vuotinen ura Blue Foxesissa on päättynyt, ja hän aloittaa uuden matkan.

Olipa kyseessä Tanskan maajoukkue tai Manchester United, Peter Schmeichelistä tulee yksi maailman parhaista maalivahdeista.

Sitä vastoin hänen poikansa Casper on kiehtonut korvistaan ​​ja silmistään lapsesta asti. Vaikka hänen tasonsa on riittävä astuakseen ammattiareenalle, se ei ole ollut helppoa.

Heinäkuussa 2011 Leicester City hankki Schmeichelin Leeds Unitedista 1,7 miljoonan euron siirtomaksulla. Tämä oleskelu kestää 11 vuotta.

Hän pelasi joukkueen kanssa 3 kautta ja auttoi Leicester Cityä voittamaan Ison-Britannian mestaruuden kaudella 2013-14. 27-vuotiaana Schmeichel pääsi vihdoin pelaamaan Valioliigassa.

Valioliigan mestaruuskaudella pikku Schmeichel pelasi Blue Foxissa yhteensä 38 Valioliigan ottelua ja saavutti täyden osallistujamäärän, joista 15 pelattiin onnistuneesti, mikä oli yksi joukkueen mestaruuden avaintekijöistä.

Vain Valioliigassa 28-vuotiaana pelanneesta Schmeichelistä, jota alun perin pidettiin vertaansa vailla isänsä kanssa, tuli lopulta erilainen legenda!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *