Juventuksen kerrotaan nostavan 19,5 miljoonan punnan tarjoustaan ​​Liverpoolin hyökkääjästä Roberto Firminosta, kun italialaiset jättiläiset haluavat vahvistaa hyökkääjää. Raporttien mukaan Juventus on tunnistanut Firminon mahdolliseksi kohteeksi ja he ovat tehneet Liverpoolille tarjouksen aikeistaan. Paikallisten Liverpool-mediaraporttien mukaan Juventus kuitenkin harkitsee tarjouksen korottamista sen jälkeen, kun Liverpoolin huippumessinki hylkäsi 19,5 miljoonan punnan tarjouksen. Firminolla on vuosi jäljellä nykyistä sopimustaan, ja vaikka Juventus on kiinnostunut Firminosta, raporttien mukaan Liverpool ei ole valmis myymään Brasilian maajoukkueen pelaajaa tänä kesänä.

Juventus haluaa myös tuoda Manchester Unitedin kansainvälisen Martialin mukaan tänä vuonna. Manchester United on kuulemma päättänyt olla myymättä Martialia Juventuksen kiinnostuksesta huolimatta. Ranskan maajoukkuepelaaja liittyi Sevillaan lainalla tammikuussa pelattuaan vain kaksi Valioliigan ottelua Unitedissa kauden 2021-22 ensimmäisellä puoliskolla. Britannian tiedotusvälineiden mukaan Martialin esitykset esikaudella vakuuttivat Eric Ten Haagin pitämään hyökkääjän. Unitedin asenne tulee pettymään Juventukseen, jonka kerrotaan etsivän Martialia korvaamaan Morata, joka on palannut Atletico Madridiin kahden vuoden lainajakson jälkeen. Martialilla saattaa olla mahdollisuus tehdä vaikutus, kun United kohtaa Atletico Madridin kauden esivalmistelussa lauantaina.

Valioliigan voimat ovat lähellä Italian maajoukkueen allekirjoittamista, ja Sassuolon toimitusjohtaja vahvistaa, että hän on päässyt sopimukseen West Hamin kanssa italialaisen Scamacan siirrosta. West Hamin kiireinen siirtoikkuna jatkuu, ja David Moyesin odotetaan tekevän Skamarcan seuran uuden kesäsopimuksen sen jälkeen, kun Sassuolon toimitusjohtaja Giovanni Canevalli kertoi medialle, että sopimus oli saavutettu. Neljäs sopimus. Skamarcaa on aiemmin yhdistetty Arsenaliin ja Paris Saint-Germainiin, mutta 23-vuotiaan pelaaja näyttää olevan määrä liittyä West Hamiin, jossa hän tulee tarjoamaan kilpailua ja rotaatiota Antoniolle. Hyökkääjä lähtee Sassuolosta tehtyään 16 maalia seuran 41 ottelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *