Packersin potkaisija Mason Crosbyn viikon 1 asema on ilmassa, ja organisaatio katselee joitain vapaita agentteja, jos he tarvitsevat vahvistusta.

Packers pelasi tänään potkaisijat Matt Ammendolan, Chase McLaughlinin, Chandler Statonin ja Parker Whiten. Tiimi valitsi myös vedonlyöjä Cameron Dickerin.green bay packers -paita

Rosbylle tehtiin polvileikkaus välikauden aikana, mikä johti fyysisesti suorituskyvyttömyyteen. Packers ei ole kertonut, onko veteraani valmis lähtemään kauden alkuun, mutta maanantain harjoitukset osoittavat, että Packers aikoo rullata ilman häntä.

Packers allekirjoitti äskettäin Ramiz Ahmedin Crosbyn tilalle, ja Packers harkitsee todennäköisesti kilpailua tästä mahdollisesta alkukauden työstä.

Ammendola ja McLaughlin ovat kaksi kickeriä, joilla on NFL-kokemusta; Ammendola teki viime vuonna 68,4 % maalinsa yrityksistä, kun taas McLaughlin teki 71,4 % omista maalinsa.hyvännäköinen nfl lasten jersey

Crosbyn vuosi oli heikompi vuonna 2021, jolloin hän teki maalin vain 73,5 % maalintekoyrityksistään (hänen huonoin prosenttiosuus sitten vuoden 2017). Silti Packers-legenda on käyttänyt 81,1 %:ssa maalintekoyrityksistään 15-vuotisen uransa aikana.

Vaikka Green Bay saattaa tilapäisesti valita toisen potkaisijan kauden avaamiseksi, on hyvä mahdollisuus, että täyttö alennetaan harjoitusjoukkueeseen, kun Crosby on palannut täyteen kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *