Kun Tom Brady palaa harjoituksiin maanantaina 11 vapaapäivän jälkeen, luulisi, että tämä on Bradyn tarina, josta kaikki puhuisivat tällä viikolla, mutta sen sijaan on olemassa hullumpi juttu, ja siihen liittyy seitsemännkertainen Super Bowl -voittaja melkein allekirjoittamassa sopimuksen. Raiderien kanssa.

UFC:n presidentti Dana White teki pommiiskun viikonloppuna, kun hän paljasti, että Brady to the Raiders oli melkein valmis vuonna 2020, ennen kuin Jon Gruden lopulta päätti korjata asiat viimeisellä sekunnilla.

Jos jonkun pitäisi tietää, kuinka lähellä tämä sopimus oli, se on Raiders-omistaja Mark Davis, jonka olisi pitänyt allekirjoittaa se. Davisilta kysyttiin Brady-spekulaatiosta viikonloppuna, ja hän periaatteessa teki parhaansa torjuakseen kysymyksen.

Jos Raiders eivät lähtisi Bradyn perään, luulisi Davisin vain sanovan ”EI, emme menneet Bradyn perään”, mutta koska hän ei sanonut niin, tuntuu siltä, ​​että Whiten tarinassa on melkein varmasti totuutta. se. Davisilla oli mahdollisuus kieltää kaikki, mutta sen sijaan hän tanssi kysymyksen ympärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *