Nashville Predators ja San Jose Sharks saivat vihdoin ensimmäisen pelinsä uudella kaudella. Tämä runkosarja on myös herättänyt monien fanien huomion. Lopulta Nashville Predators voitti pelin 4-1.

Kiefer Sherwood teki maalin ja syötti, Nino Niederreiter teki maalin ja Ryan McDonagh antoi syöttöpisteen.

Sherwood ja Niederreiter allekirjoittivat molemmat rajoittamattomina vapaina agentteina offseasonin aikana, kaikki odottivat innolla uuden kauden alkua, kaikki odottivat innolla joukkueen fantastista aloitusta, ja Nashville Predators onnistui. Kaikki uudet pelaajat Nashville Predators Pelipaita osallistuivat tähän peliin, mikä on erittäin motivoivaa ja hyödyllistä heidän tulevissa peleissään, ja he voivat integroitua uuden kauden ilmapiiriin nopeammin.

Ensimmäisessä pelissä jotkut voittivat ja jotkut hävisivät. Vain Tomas Hertl on tehnyt maalin Sharksille. Me kaikki voimme nähdä hänen ponnistelunsa, älä lannistu ja voita pelin uudelleen ensi kerralla. Sillä välin vahvista kausia enemmän.

Sivustollamme on erilaisia ​​Jääkiekko Pelipaidat Suomesta joukkueille, tarjoamme myös pelipaidan räätälöintiä, voit muokata pelipaitasi haluamasi nimen ja numeron mukaan, tervetuloa sivuillemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *