Barcelona on lähellä Chelseaa ja ostaa Jules Conten sopittuaan 50 miljoonan euron osuudesta ranskalaisesta puolustajasta Sevillan kanssa. On selvää, että Barcelonan valmentaja Xavi soitti henkilökohtaisesti Kundelle pyytääkseen häntä odottamaan hetken, ja katalaaniseura aikoo viedä hänet pois La Liga -vastustajaltaan. Kunde itse halusi pukeutua uuteen Barcelona-paitaan. GOAL voi vahvistaa, että he ovat päässeet sopimukseen puolustaja Jules Kunden hankkimisesta Sevillasta perusosuudella ja 50 miljoonan euron (50 miljoonan dollarin/42 miljoonan punnan) lisämaksulla. Kunde oli jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Barcan kanssa neljän vuoden sopimuksesta viikonloppuna ja on odottanut kärsivällisesti, että molemmat seurat pääsevät sopimukseen.

Espanjalaiset seurat näyttävät ottaneen miehensä ja antaen raskaan iskun Chelsealle ja managerille Thomas Tuchelille. Valioliigan joukkueet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Kunden palveluita kohtaan, mutta eivät ole päässeet sopimukseen hänen tiiminsä kanssa, koska hän haluaa muuttaa Barcelonaan uudella halvalla jalkapallopaidalla. Kunde, 23, joutui useiden Chelsea-tarjousten kohteeksi viime kesänä, ja hänen kerrottiin olevan lähellä siirtymistä englannin kieleen viikonloppuna. Kuitenkin Barca, joka oli jo voittanut Chelsean hankkiakseen brasilialaisen laitahyökkääjän Rafinhan Leedsistä, ei suostunut luopumaan Kundesta.

Barcelona on vahvistanut tulostaan ​​tänä kesänä Andreas Christensenin ilmaisella siirrolla Chelseasta. Heidän halvat jalkapallopaidat ovat aivan uusia. Kaapattuaan Christensenin Thomas Tuchelilta Blaugrana lyö vetoa Chelsea-kaksosta Cesar Azpilicuetasta ja Marcos Alonsosta. Chelsea on siirtynyt estämään Marcos Alonson siirtymisen Katalonian jättiläisiin vastauksena Barcan siirtoon nappaamaan 23-vuotias tähti. Mutta on varmaa, että Kundella on pian yllään Barcelonan pelipaita. Barcelona on ostanut tänä kesänä vapaat agentit Christensenin ja Frank Caseyn, kun taas he hankkivat Rafinhan Leeds Unitedista ja Robert Lewandowskin Bayern Münchenistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *