NBA-tähti James Harden uudisti virallisesti sopimuksensa ja jäi joukkueeseen. 76ers ilmoitti virallisesti, että joukkue on virallisesti saattanut päätökseen sopimuksen uusimisen Hardenin kanssa. Joukkuepolitiikan vuoksi sopimuksen yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu;

Aiempien raporttien mukaan osapuolet allekirjoittivat kaksivuotisen 68,6 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Harden leikkasi palkkaa pysyäkseen 76ersissa ja jatkoi yhteistyötä Embiidin kanssa saavuttaakseen mestaruuden.

Tänä kesänä Harden kieltäytyi 47 miljoonan dollarin arvoisesta pelaajaoptiosta ja leikkasi sitten yli 14 miljoonan dollarin palkkaa jatkaakseen sopimusta 76ersin kanssa. Hardenin siirto auttoi 76ersia onnistuneesti hankkimaan PJ-Tuckerin ja Housen, kaksi mestaruusauttajaa;

Hardenin vuosipalkka uudella kaudella on 33 miljoonaa dollaria, ja kauden 2023-24 palkka on 35,6 miljoonaa dollaria pelaajaoptioineen ja kaupan veto-oikeuksineen.

On syytä mainita, että Harden alentaa nyt virallisesti palkkaansa ja uudistaa sopimustaan ​​ja jatkaa voimansa yhdistämistä Suuren kanssa taistellakseen uransa ensimmäisestä mestaruudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *