Zurich kohtaa kotonaan Karabahia. Zürich voitti viime kaudella Sveitsin Superliigan ja pääsi sitten Mestarien liigan pudotuspeleihin. Sinun täytyy tietää, että joukkue taisteli edelleen putoamisesta edellisellä kaudella. Kilpailukauden jälkeen joukkueen suoritus on todella kiitettävää.

Zürichin viimeaikainen suorituskyky on ollut epätyydyttävä. He eivät ole saavuttaneet vain yhden voiton ja yhden tasapelin liigassa, mutta he eivät ole vielä voineet uudella kaudella.

Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella he hävisivät Karabakille 2-3 ja menettivät mahdollisuuden edetä kolmannelle kierrokselle. Tässä pelissä on edessään viimeinen taistelu, ja vain voitosta taistelemalla heillä on mahdollisuus päästä seuraavalle kierrokselle.

Karabac on vahva joukkue Asai Super Leaguessa. He ovat olleet taulukon kärjessä viime kaudella, ja viime kaudella he palasivat jälleen kärkeen, ja he pääsivät myös Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Aiemmissa kahden joukkueen välisissä kohtaamisissa Zürich pelasi Karabacia vastaan ​​2 kertaa ja sai 1 tasapelin ja 1 tappion, ja jälkiennätys on huonompi. Kaikkien osapuolten tämänhetkisten asenteiden perusteella suorituskyky on varsin tyydyttävä. Yhdessä molempien osapuolten vahvuuden ja aseman kanssa tätä Zürichin taistelua kannattaa edelleen odottaa varsinaisella peliajalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *