Deebo Samuel sai vihdoin toiveensa kolmen vuoden jatkosta San Francisco 49ersin kanssa ja palasi onnellisena harjoittelemaan NFL:n nro 19 -paitaa. Deebo Samuel löysi vahvemman voiman paineen alaisena laajana vastaanottajana, jolla oli päättymätön tulokassopimus. Ihmiset eivät pidä Deebo Samuelin käytöksestä, mutta hän perustuu omaan voimaansa. Deebo Samuel uskoo olevansa erittäin vahva, ja hänellä on kaksoisasento, laaja vastaanottaja ja juoksija, joten on luonnollista, että hän pyytää korkeampaa palkkaa.

Kun pelaaja käyttää taitojaan neuvottelumerkkinä, hänen kohtalonsa ei ole liian monien fanien tykkäys. Deebo Samuel sai korkeamman palkan, mutta hän menetti myös epäitsekkään omistautumisensa asian eteen. On epäselvää, kuinka Deebo Samuel pärjää, kun hän pukeutuu jälleen San Francisco 49ersiin, mutta hän on muuttanut ammattiharrastuksensa tulonlähteeksi.

Toivomme, että Deebo Samuel pärjää hyvin uudella kaudella, muuten hän kohtaa vielä suuremman sisäisen tuomitsemisen. Deebo Samuelin kaltaisia ​​pelaajia fanit eivät kunnioita, eivätkä he ole oppimisen arvoisia. San Francisco 49ers tarjosi juuri Deebo Samuelille kolmen vuoden sopimuksen, ja he kohtelevat pelaajaa vain yrityksenä. Jokaisella pelaajalla on erilainen urafilosofia, ja lopulta kunnioituksen ansaitsevat pelaajat eivät välttämättä perustu vahvuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *