Den saudiske Premier League-klubben tilbød Barcelona-stjernen Lionel Andrés Messi en toårsavtale verdt opptil 1 milliard euro for å bli med i Riyadh Crescent, ifølge nye rapporter. Kontrakten, det vil si inntekten på 500 millioner euro per sesong. Samtidig ga klubben også en kontrakt verdt 60 millioner euro per år til Paris Saint-Germain-stjernen Marco Verratti.Superfly IX Fotballsko

Denne fantastiske kontrakten har vakt stor oppmerksomhet og heftige diskusjoner. Selv om Lionel Andrés Messi for øyeblikket har signert en langtidskontrakt med Barcelona, vil han få muligheten til å tjene en veldig høy lønn ved Riyadh Crescent-behandlingen hvis han bestemmer seg for å forlate Barca. Dette er også et vitnesbyrd om ambisjonene og besluttsomheten til de saudiske superligaklubbene om å tiltrekke seg spillere i verdensklasse.


I denne forbindelse er noen mennesker bekymret for slike økonomiske investeringer. De mener at Saudi Super League-klubber tiltrekker seg spillere gjennom høye lønninger, som kan hindre andre klubber i å konkurrere og forvrenge fotballmarkedet.

Imidlertid var det støtte for en slik investering, og hevdet at den saudiske Super League-klubbens trekk ville bidra til å forbedre fotballen i Midtøsten og vise frem regionens sportslige dyktighet for verden. I tillegg kan disse enorme kontraktene også tiltrekke seg flere verdensklassespillere til å bli med i ligaen, noe som gir nye muligheter og utfordringer til utviklingen av fotball.

Kort sagt, Saudi Super League-klubben gir slike fantastiske belønningspakker til de to ovennevnte stjernene, som vil ha en dyp innvirkning på den globale fotballverdenen, og bringe viss opplysning og refleksjon til klubbene, spillerne og fotballindustrien selv.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *