Cristiano Ronaldo ei ole itse asiassa vieläkään palannut ryhmään, samoin kuin siirtoraportteja on tullut useiden ryhmien kanssa, hän on edelleen Manchester Unitedin pelaaja, ja myös julkisella tasolla 10 Hag on itse asiassa jatkuvasti korostanut, että ryhmä vaatii Cristianoa. Ronaldo. Maanantain haastattelussa 10 Hag paljasti lisäksi ”salaisuuden”, jonka mukaan United voi laajentaa sopimustaan ​​vuoteen 2024 asti.

10 Hag ei ​​antanut selkeää vastausta siihen, jääkö Ronaldo varmasti Manchester Unitediin seuraavalla kaudella, hän väitti: ”Ollakseni vilpitön, myös jos valtuutan kolmivuotisen sopimuksen, jalkapallossa se riippuu väliaikaisesta skenaariosta. Me Se tarvitsee voitettava alusta alkaen, joten en myöskään näytä paljolta.”

Mitä tulee kyselyyn siitä, ettei Ronaldo vieläkään palaa ryhmään, 10 Hag totesi: ”Hän harjoittelee kuinka tahansa, uskon, että useimmat meistä tunnistavat Ronaldon, me kaikki tunnustamme, että hän on johtava asiantuntijapelaaja, hän tulee varmasti olemaan loistava. on minun vähiten suositeltavin. pisteitä huolestuttavaksi.”

Mitä tulee siihen, pystyykö Ronaldo sopeutumaan korkeisiin työntöstrategioihin, 10 Hag väitti: ”Luulen, että hänellä on kyky tehdä se. I Hyvällä tuurilla videopeliä pelataan tietyllä menetelmällä, erinomainen pelaaja voi lisätä siihen sekä tiimissämme on Cristiano Ronaldo, ja hän on yksi parhaista.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *