Sevillalle La Ligassa tämä siirtoikkuna tai lähes kaksi siirtoikkunaa on erittäin ärsyttävää. Joukkueen pääjoukkojen ja puolustuspäällikkö Conden lähtö on heidän teknisiä ja taktisia ongelmiaan, mutta mikä vielä ärsyttävämpää on siirto. He ovat myös hyvin sanattomia.

Comten liittyminen Chelseaan oli jo varma asia, mutta kuka olisi odottanut, että Blues myisi seuran uudelleen ja sitten asia olisi poissa. Vaikka Blues on edelleen pääasiallinen voima Conden ostamisessa viime aikoina, heillä ei selvästikään ole varaa niin paljon pääomaa, mikä on myös johtanut moniin kiistoihin keskenään.

Barcelonan lisääminen on pahentanut ongelmaa. Barcelona käytti hyväkseen neuvotteluja pelaajien kanssa lisätäkseen potkun, joka johti Bluesin siirtovastukseen. Tältä osin Sevillassa ei ole kovin myönteistä vastausta. Ja Kong De ja johtoryhmä eivät näytä tietävän, minne he haluavat mennä.

Tähän päivään mennessä hän ei ole vieläkään kertonut tavoitteistaan ​​ulkomaailmalle, eikä ole päässyt sopimukseen joukkueen kanssa. Tämän seurauksena media on raportoinut, mihin hän liittyi nyt ja minne hän menee myöhemmin. Uutisia on monia, eikä mikään niistä ole varma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *