blogi

Minnesota Timberwolves katkaisee Denverin kolmen ottelun voittoputken

NBA:n runkosarja 2022-23 jatkuu, ja Minnesota Timberwolves (29 voittoa ja 27 tappiota) saa voittonsa takaisin. Edwards teki 20 pistettä ja 4 levypalloa. Russell teki 18 pistettä ja 10 syöttöä. He johtivat joukkueen vähitellen muodostamaan suuren pisteetunsa. Timberwolves voitti Denver Nuggetsin ilman Jokicia kotona 128-98 (37 voittoa ja 17 tappiota). Nuggets päätti kolmen ottelun voittoputkensa.

Tässä pelissä Timberwolvesin lähtöpistevartija D’Angelo Russell oli rohkeassa tilassa. Hän pelasi 29 minuuttia ja 30 sekuntia, laukaisi 6/9 laukausta, 3/5 kolmipistelinjan ulkopuolelta ja 3/4 vapaaheittoa. Hän teki tehokkaasti 18 pistettä, 1 levypallon, 10 syöttöä ja 1 syötön. Plus-miinus-arvo saavutti myös +11 . On syytä mainita, että Russell teki 14 pistettä ja 2 syöttöä pelin ensimmäisellä neljänneksellä, mutta seuraavissa peleissä kuumana tuntenut Russell ei valinnut enempää laukauksia. Joukkuekaverit luovat lisää paikkoja. Hänen organisaationsa ja tandemin alaisuudessa Timberwolvesin hyökkäys sujui sujuvasti, ja joukkueen kuusi jäsentä teki kaksinumeroisia maalinsa.

Tähän mennessä tällä kaudella Russell on pelannut yhteensä 53 kertaa ensimmäisissä 56 pelissä, pelaten keskimäärin 33,2 minuuttia ottelua kohden, tehden keskimäärin 18,1 pistettä, 3,1 levypalloa, 6,2 syöttöä, 1,1 syöttöä ja 0,4 blokkia, laukauksen 46,4 % kentältä ja kolme. -osoittimet. Laukausprosentti oli 38,9 % ja vapaaheittoprosentti 85,6 %. Jos kyseessä on keskinkertainen suorituskyky kauden alussa, Russellin tila paranee jatkuvasti kauden edetessä. Edellisiin kauseihin verrattuna hänen kokonaistehokkuutensa on parantunut huomattavasti. Meillä on jopa syytä ajatella, että hänellä on ollut uransa paras kausi.