Valioliigan ensimmäisellä kierroksella Haalandin liittymisen jälkeen Manchester Cityyn hän voitti Valioliigan täysin yhdessä pelissä. Haalandin suorituskyky Dortmundissa on valloittanut kansainvälisen jalkapallon.

Vaikka Manchester Cityyn liittymisen siirtomaksu ei ole korkea, se johtuu myös taloustiimin kaukokatseisuudesta.

Haaland antoi hänelle kuitenkin etuoikeuden omien voimiensa perusteella. Hän valitsi viisi eurooppalaisen jalkapallon pääliigajoukkuetta ja lopulta Manchester Cityn.

Sillä ei ole väliä, tekikö hän kahdesti debyyttinsä. Loppujen lopuksi Haaland on supermaali. Hän on näyttänyt sen jo Dortmundissa. Kun hän tulee Manchester Cityyn, Haalandin maalitehokkuus on korkeampi, koska jalkapallo on joukkuetyötä, ja Haaland löysi vihdoin pelaajan avuksi, ja se henkilö oli De Bruyne.

Pelin jälkeen De Bruyne kehui mielellään Haalandia. Kenttätilanteen näkökulmasta Haalandin toinen maali oli tavallinen De Bruyne -tyylinen syöttö ja Haaland. Saksan standardi pisteytysmenetelmä.

Ottelun 65. minuutilla West Ham United teki kohtalokkaan virheen, eli kukaan ei merkinnyt De Bruynet lähelle keskikenttäviivaa. Sellainen keskikentän mestari, niin kauan kuin hän on merkitsemätön, hän on kuin skalpelli. Kun pallo syötetään, se lähetetään jokaiseen paikkaan, jossa joukkuetoverit voivat ampua. Ilmeisesti De Bruynen ottamisen jälkeen hän näki Haalandin erinomaisessa asemassa. Pisteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *