Toisaalta Arnold paljasti ymmärryksensä Ronaldon tyytymättömyydestä sekä antoi edustajansa puhua Chelsealle, Bayernille ja myös Serie Anin ja myös La Ligan seuroille. Toisaalta hän korosti Ronaldon merkitystä Manchester Unitedille sekä 10 Hagille, ja samalla se vahvistaa lisäksi ryhmän uudelleenjärjestelymenettelyä. Arnold ja myös ylimääräinen exec, Mertave, saapuivat Barcelonaan maanantaina, tunnistettuna ottamaan De Jongin joka halpapaidassa vahvistamaan joukkuetta.

Manchester Unitedin presidentti Arnold yrittää vakuuttaa Ronaldon, joka Ronaldon pelipaidassa peruuttaa vaatimuksensa lähteä seurasta sen jälkeen, kun valmentaja 10 Hag on itse asiassa julistanut, että Ronaldo ei ole myynnissä, The Timesin mukaan.

The Times paljasti, että Richard Arnold, joka korvasi Ed Woodwardin tänä vuonna Manchester Unitedin hallituksen ruorissa, on itse asiassa innostunut Ronaldon ryhmästä hallitessaan Ronaldon tarvetta lähteä Manchester Unitedista.

Lehdistötilaisuudessa maanantaina 10 Hag totesi: ”Cristiano Ronaldo ei ole myynnissä, hän on strategioissamme. Ronaldo lähtee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *