halpa Buffalo Sabres Pelipaita hyökkääjä Tage Thompson teki viime vuonna uransa parhaan kauden. Hänen 38 maalinsa ja 30 syöttönsä 68 pisteeseen 78 ottelussa olivat harppauksin hänen nuoren uransa tuottavin.

Nyt Sabres ja GM Kevyn Adams ovat antaneet Thompsonille suuren luottamusäänestyksen ja allekirjoittaneet hänelle seitsemän vuoden jatkosopimuksen, jonka arvo on 50 miljoonaa dollaria. Hänen ylärajansa uuden sopimuksen myötä on 7 142 857 dollaria. Hän voi käyttää Hieno Edmonton Oilersin pelipaita kaudella 2023-24, kun Thompson päättää nykyisen kolmivuotisen sopimuksensa 1,4 miljoonan dollarin AAV:lla.

Ilmeisesti jatko on merkittävä hyppy Sabresille ja Thompsonille. Tällä hetkellä paperilla tarkasteltuna se on paljon rahaa ja merkittävä korotus nuorelle pelaajalle yhden erittäin vahvan kauden jälkeen useiden ei-niin vahvojen kausien jälkeen. Hänen AAV-arvonsa on enemmän kuin viisinkertainen!

Se on iso sopimus ja suuri esimerkki uskosta, joka Adamsilla ja päävalmentaja Don Granatolla on Thompsoniin ja heidän vetonsa hänestä ja hänen paikastaan ​​tämän joukkueen tulevaisuudessa. Hän näyttää varmasti olevan onnellinen Buffalossa ja osana paljon keskusteltua ”kulttuuria”, ja ne ovat aineetonta omaisuutta pukuhuoneessa, jotka lisäävät moraalia ja voivat auttaa johtamaan tätä joukkuetta tulevina vuosina.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Thompson pelaa Buffalo Sabresissa vielä seitsemän vuotta” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *