UEFA Champions League on yksi jalkapallon parhaista kilpailuista, kilpailu kaikkien liigaiden parhaille joukkueille. Mestarien liiga ei ole vielä alkanut, mutta se on herättänyt paljon huomiota ulkopuolelta. Myös eri ryhmien tulokset herättivät paljon huomiota, mukaan lukien Robert Lewandowskin ensimmäinen peli Bayern Müncheniä vastaan ​​FC Barcelonan paidassa.

Tämän kesän hankinnoissa Barcelona on aina ollut yksi menestyneimmistä seuroista. Jopa Bayern Münchenin päävalmentaja Julian Nagelsmann sanoi, että hankinnat on mahdollista suorittaa ilman rahaa. Barcelona jäi viime kaudella Mestarien liigasta väliin, mikä myös vähensi monien fanien huomion. Tällä kaudella joukkue pääsi lopulta jälleen kilpailuun. Tämä on hyvä asia Barcelonalle, loppujen lopuksi Mestarien liigan bonuksen jakaminen voi lievittää seuran taloudellisia ongelmia, ja voi myös saada lisälippuja ja ympäröivää kaupallista arvoa.

Robert Lewandowski täytti myös pyyntönsä muuttaa Barcelonaan tässä kuussa ja saapui onnistuneesti La Ligaan. Fanit ovat myös erittäin huolissaan siitä, kuinka Robert Lewandowski käsittelee Bayern Müncheniä Mestarien liigassa, ja hän ottaa vanhan seuransa ehdottomasti vakavasti. Tämä kausi on myös ensimmäinen kerta, kun Robert Lewandowski jättää Bayern Münchenin ja joutuu todistamaan itsensä Barcelonassa.

Tämän kesän 9. siirto on tehnyt hänestä monien pelaajien suosikin, ja muistaako Robert Lewandowski sen vanhan Bayern Münchenin paidan? Bayern München-Barcelona -ottelu on myös Mestarien liigan fanien huomion kohteena, ja tämän ottelun arvosanat kasvavat varmasti. Erling Haaland on samassa tilanteessa kuin Robert Lewandowski, kun Manchester City kohtaa lohkovaiheessa Borussia Dortmundin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *