blogi

Originele Benzema bang, 5-0 kick gek, C Luo God naar beneden, hoed + hiel prachtige pass + gebogen doelpunt

Riyadh Victory, onder leiding van Crowe en voor de wedstrijd als 3e geplaatst, verwelkomde Riyadh Victory in de 3e ronde van de Saoedi-Arabië League. Riyadh Victory was de bezoeker van Conquest of Hassa, dat voor de wedstrijd op de 6e plaats stond. benzema shirt

Riyadh Victory leed 2 nederlagen op rij in de eerste 2 wedstrijdrondes, en Crowe scoorde geen enkel doelpunt, terwijl Hassa Conquest 1 won en 1 gelijk speelde van de eerste 2 wedstrijdrondes, wat niet slecht is, dus het kan worden gezien dat de status van Hassa Conquest beter is dan die van Riyadh Victory. Echter, in de laatste 3 ontmoetingen tussen de twee partijen, won Riyadh Victory er 2 en speelde er 1 gelijk en heeft de absolute overhand, en wat betreft de sterkte van het papier is Riyadh Victory een stuk beter dan Hassa Conquest, dus minder dan 25% van de fans gelooft dat Hassa Conquest thuis zal spelen en geen doelpunt zal maken. Dus voor de wedstrijd geloofde minder dan 25% van de fans dat de thuisploeg kon winnen in koud weer.

Het thuisteam begon met Terry Troy samen met Petros, Bendebka en Batna, terwijl het bezoekende Riyad Victory team begon met Ottavio samen met Achidi, Crowe, Mane, Brozovic en Laporte.

In de 28e minuut zorgden de hakpass van Crowe en het schot van Mane ervoor dat Riyadh Victory de leiding nam.

Crowe scoorde met een kopbal na een prachtige voorzet van Ghanam in de 39e minuut.

Crowe scoorde twee keer in de 56e minuut na een geweldige pass van Ghalib.

In de 82e minuut krulde Crowe een lay-off binnen, waarna Garib een geweldige pass verstuurde en Mane de voorsprong verdubbelde.

In de 97e minuut gaf Boucher een prachtige pass, Crowe schoot raak. Benzema Voetbaltenue

Uiteindelijk versloeg het bezoekende Riyadh Victory Al Hassa Conquest om de eerste overwinning van het nieuwe seizoen in te luiden, terwijl Al Hassa Conquest hun eerste verlies van het seizoen leed. Na de wedstrijd steeg Riyadh Victory naar de 10e plaats, Riyadh Victory is op jacht naar de top van de tafel Jeddah United, ik weet niet of Benzema bang is op dit moment?