2022 NHL Global Seriesin O2-areena aloitti NHL:n runkosarjan perjantaina 16 648 katsojalla, ja uusi lisäys Nashville Predatorsiin johti sen 4-1 voittoon San Jose Sharksin.

Tämä on NHL:n ensimmäinen runkosarjapeli Pohjois-Amerikan ulkopuolella sitten vuoden 2019. Liiga ei ole pystynyt pelaamaan ulkomailla kahteen viimeiseen kauteen COVID-19-pandemian vuoksi.

Kun finaalin kolmatta neljännestä oli jäljellä 32 sekuntia, Nashville Predators Pelipaita pukeutunut Matt Duchene teki tyhjän maalin ja teki 4-1.

Puolustaja Matt Benning sai debyyttinsä Sharksin kanssa 14:56 allekirjoitettuaan neljän vuoden sopimuksen Sharksin kanssa 13. heinäkuuta. Hän pelasi Predatorsissa kahdella ensimmäisellä kaudellaan tehden 15 pistettä (1 pallo, 14 syöttöä) 118 runkosarjan ottelussa ja yhden syötön kahdeksassa Stanley Cupin pudotuspeliottelussa.

Onnittelut Nashville Predatorsille, toivomme olevansa vielä parempi seuraavalla uudella kaudella, verkkosivustomme tarjoaa henkilökohtaisia ​​Halvat NHL Pelipaidat , voit mukauttaa NHL-paidoitasi, verkkosivustomme on hyvä valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *