NFL:ssä on monissa paikoissa loistavia pelaajia, jotka keskittyvät taitoihinsa ja menestyvät. Justin Tucker on loistava pelaaja Baltimore Ravensille ja liigan paras pelaaja. Justin Tucker sai lopulta uransa ensimmäisen suurimman jatkeen ja suuteli Baltimore Ravens -paitaa allekirjoittaessaan sopimuksen.

Ammattijoukkueet käyttävät aina palkkakattoa pitääkseen hyvät pelaajat, jotka ovat osa joukkueen mestaruuspalapeliä. Joukkuetyö on tärkeämpää NFL-peleissä, se ei ole liiga, jossa pelaajat voivat voittaa pelejä. Justin Tucker ansaitsee Baltimore Ravensin suurimman jatkosopimuksen, ja hänen viime kauden suorituskykynsä osoitti sen. Justin Tuckerin uusi sopimus tekee hänestä NFL-historian parhaiten palkatun pelaajan ja liigan parhaan pelaajan tällä hetkellä. Monet pelifanit kiinnittävät enemmän huomiota pelinrakentajien, laajan vastaanottimen ja puolustavien pelaajien suorituskykyyn, mutta jättävät huomioimatta potkureiden suorituskyvyn. Justin Tucker suoritti 66 jalan vapaapotkun viime kaudella auttaakseen Baltimore Ravensia palaamaan ja voittamaan vastustajansa.

Baltimore Ravens on tehnyt samat offseason muutokset kuin muukin joukkue ja aikoo voittaa myös Super Bowlin. Onneksi joukkue on viimeistellyt Justin Tuckerin sopimuksen jatkamisen, muuten Green Bay Packers voi tehdä hänelle tarjouksen. Vaikka pelinrakentaja Aaron Rodgers valitsi edelleen nro 12 -paidan Green Bay Packersilta, on edelleen paljon nuoria pelaajia, jotka haluavat pelata joukkuetovereita hänen kanssaan. Mutta Baltimore Ravensin päätös jäädä Justin Tuckerin kanssa saa paremman kauden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *