blogi

Westbrook teki Jamesille 28 pistettä

Lakers hävisi Timberwolvesille vierasottelussa 102-111 ja kärsi viiden ottelun tappioputken. Timberwolvesilla on 4 voittoa ja 2 tappiota. Kolme teki 20+, Edwards 29 pistettä, Towns 21 pistettä, 8 levypalloa ja 7 syöttöä ja Gobert 22 pistettä ja 21 levypalloa.

Lakers hävisi 5 putkeen. LeBron – James teki 28 pistettä, 7 levypalloa ja 5 syöttöä, Troy – Brown 12 pistettä ja 8 levypalloa. Russell Westbrook keräsi vaihtopenkillä 18 pistettä, 8 levypalloa ja 3 syöttöä.Halvat Milwaukee Bucks Pelipaita

Lakers Davis jäi sivuun, ja Westbrook, joka piti tauon viime ottelussa, palasi, mutta tuli penkiltä. Lakers pelasi sitkeästi ja ensimmäinen puoliaika oli 52-52.koripallo pelipaidat

Timberwolves käytti voimiaan kolmannella neljänneksellä ja avasi eron uudelleen. Vaikka Lakers yritti parhaansa vastahyökkäykseen, mutta loppujen lopuksi kokoonpano ei ollut siisti ja ulkolinja oli epätarkka, eivätkä he pystyneet tekemään paluun.