blogi

Jazz voitti Pacersin 123-117

Pacers kohtasi tänään kotonaan Jazzia vastaan. Pacers on ollut huonossa tilanteessa viime aikoina. He ovat hävinneet 8 viimeisestä 9 ottelustaan; Jazz on myös erittäin huono. He ovat hävinneet 4 viimeisestä viidestä ottelustaan.

Ensimmäisellä neljänneksellä joukkueet kohtasivat toisiaan ensimmäisellä puoliajalla ja tilanne oli tiukka. Toisella puoliajalla molemmat osapuolet olivat vielä keinussa. Sitten tuli korvaava kiertovaihe. Ensimmäisen neljänneksen lopussa Pacers johti Jazzia 33-27.

Toisella neljänneksellä molemmat osapuolet taistelivat jatkuvasti neljänneksen alussa, ja Pacers säilytti edelleen heikkoa johtoa. Neljänneksen toisella puoliskolla Jazz teki peräkkäisiä kolmiosoittimia ohittaakseen maalin. Neljänneksen lopussa osapuolet jatkoivat näkemistä. Pacersin edellä.

Puolivälillä molemmat osapuolet aloittivat hullun kolmen pisteen vastakkainasettelun. Halliburton yllätti tehokkaan hyökkäyksen Pacersissä ja avasi kerran pisteeron 7 pisteeseen, mutta Clarkson iski peräkkäisiä kolmiosoittimia Jazzissa saadakseen jälleen kiinni. Jakson lopussa molemmat osapuolet tekivät peräkkäin tappoja ja tekivät vapaaheittoja. Kolmannen neljänneksen lopussa Jazz johti Pacersia 89-88.

Neljänneksen lopussa, kahden osapuolen välisen lyhyen näkemisen jälkeen neljänneksen alussa, Jazz teki lisää kolmiosoittimia peräkkäin. Pacers ei vastannut, ja pisteero kasvoi 10 pisteeseen. Sitten Pacersin Halliburton nousi jälleen jahtaamaan pisteitä. Jazzin jälkeen 2 pistettä joka kerta, Jazz vetäytyi jälleen. Pelin lopussa Jazz voitti niukasti Pacersin 123-117.