blogi

Kylian Mbappe startar för Paris Saint-Germain när Messi och Neymar lämnar klubben

I Paris Saint-Germain utan Lionel Messi (36, Miami International) och Neymar (31, Al Hilal) är det Kylian Mbafi (25, Paris Saint-Germain) som är kung. Paris Saint-Germain (PSG) gjorde Mbappes returmål men förlorade med ett mål i ”Ligue 2 Round 2 of the 2023-24 Season” matchen kl. 04:00 (KST) den 20:e på Toulouse Stadium i Toulouse, Frankrike. Värdarna Toulouse – 1. Oavgjort. Paris Saint-Germain spelade 0-0 mot Lorient i den första matchen, och slutade med två oavgjorda matcher i rad.mbappe fotbollströja barn

Förra säsongens tre musketörer med Messi, Neymar och Mbafi upplöstes. Messi gjorde nio mål på sex matcher för USA och förvandlade bottenlaget till favoriter. Neymar fick hela 400 miljoner euro (583,8 miljarder won) över två år och satte sig på ett plan till Saudiarabien.

Mbafi drabbade samman med Paris Saint-Germain FC om huruvida han skulle förnya sitt kontrakt. Mbafi drabbade samman med Paris Saint-Germain när han skulle flytta till laget nästa år då han kommer att flytta som en fri agent utan en kontraktsförlängning. I processen avvisade Mbafi Al Hilals astronomiska erbjudande på nära 1 biljon won per år. Paris Saint-Germain uteslöt Mbafi från förstalaget. Som ett resultat riskerade Paris Saint-Germain att förlora alla tre superstjärnorna. Vid denna tidpunkt nådde Mbappe en dramatisk kompromiss med Paris Saint-Germain.

För det första, som en fri agent, bestämde jag mig för att spela säsongen på ett minimiavtal för att inte lämna laget. Mbafi, som anslöt till laget den 13:e, lämnades utanför den andra startelvan på grund av korta träningspass. Kombinationen med Lee Kang-in misslyckades också. Paris Saint-Germain lag mot Toulouse. Toulouse överväldigade Lee Kang-in med starkt tryck och kamp. Lee Kang-in hade få chanser. Lee Kang-in spelade en positiv roll som lagets främsta sparkare, men han var fortfarande osynkroniserad med sina lagkamrater. Li Kangren hade hoppats på att spela i mitten som Lionel Messi, men tränaren Luis Enrique spelade honom bara på kanten. Anfallslinjen utan Neymar tappade också vikt. I slutändan avslutade Paris Saint-Germain den första halvleken 0-0 efter en hård kamp. Sedan, i den 6: e minuten av andra halvlek, ersattes Lee Kang-in och Luis och Mbappe och Usman Dembele kom in. Mbappe var också i en annan klass. Det kändes inte som att jag hade varit borta under en lång tid. Medan transfusionen pågick visade Mbappe sina odödliga händer genom att sticka en vass passning mot Dembele. Dembele var också avslappnad. Med båda spelarna på planen kom Paris Saint-Germains anfall tillbaka från de döda.

Den återvändande Mbafi var också en lösare. I den 18:e minuten av den andra halvleken blev Mbappe fälld i straffområdet och en straff utdömdes. Mbappe sparkade bollen rakt på sin debut och sköt självsäkert mot mål. Mbappe, som hade varit i konflikt med klubben om huruvida han skulle förnya sitt kontrakt, vrålade av tillfredsställelse och lyfte sina bekymmer. Mbafida var skyttekung förra säsongen med 29 mål och sju assist. Trots ett långt uppehåll fick han en smak av mål innan sin comeback och det var på riktigt. Det var Paris Saint-Germain som, tack vare en superstar-transfer, inledde säsongen med två raka oavgjorda matcher. Nu måste Mbappe på allvar rädda Paris Saint-Germain. Lee Kang-in förväntas också få sin första riktiga match mot Mbappe den 27:e mot Lens i omgång 3. Kommer Lee Kang-in att kunna skapa en fantastisk kemi med Mbappe, precis som Neymar?Kylian Mbappé billiga fotbollströjor