Jack Eicher buutettiin tällä kertaa Buffalossa, hän teki kolme maalia kolmannella neljänneksellä ja auttoi pelissä 2 vanhaa seuraansa vastaan, kun Vegas Golden Knights The Sabres voitti Sabresin torstai-iltana 7-4 ja voitti yhdeksännen peräkkäisen voittonsa.barkov pelipaita

Saatuaan buuauksen joka kerta, kun hän kosketti palloa ja hurrasi kahdesta epäonnistuneesta ajoyrityksestään, Eicher nosti kätensä käännettyään palloon ja ryösti tyytymättömän yleisön, ennen kuin Golden Knights teki tasan kuuden minuutin jälkeen 5. -2 johtaa kolmanneksi.

Golden Knights päätti viiden ottelun matkansa parantamalla NHL-johtoennätyksensä lukemiin 13-2. Heidän voittosarjansa on vain ujo huhtikuussa 2021 saavutetusta franchisingennätyksestä.Lasten Ottawa Senators Pelipaita Custom

Vegasin tulokas Paul Cotter teki maalin ja antoi syöttöä. Chandler Stephenson teki maalin ja siunasi kolme kertaa, kun taas puolustaja Alex Pietrangelo teki maalin ja avusti kahdesti ja Phil Kessel teki myös maalin.

Logan Thompson pysäytti 31 laukausta kuudennen peräkkäisen voittonsa vuoksi, mikä tasoitti NHL:n kauden pisimmän voittoputken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *