7.mai rapporterte media et intervju med Marco Verratti. I intervjuet uttrykte Marco Verratti sin tretthet i laget. Marco Verratti var lei, og det inkluderte klubbens heftige to ukers suspensjon for Lionel Messi.billige fotballsko 

Marco Verratti sa at han er lei av Paris Saint-Germain. Han har kjent klubben som sin egen bukselomme i ti år. Han forlenget nylig kontrakten til 2026, men Marco Verratti tenker allerede på fremtiden. Den siste uken har Marco Verratti tålt for mye overgrep og angrep fra ekstreme fans. Denne følelsen har forverret Marco Verrattis følelse av kjedsomhet, og Marco Verratti har et veldig godt forhold til Lionel Messi, så han forstår ikke klubben så godt. En tung straffe for Lionel Messi.

Jeg må si at det som skjedde med Paris Saint-Germain nylig og angrepene på spillerne har sterkt påvirket mentaliteten deres, og det er lett å påvirke prestasjonene deres i neste kamp. Irrasjonelle fans vil bare gjøre situasjonen mer alvorlig, men Paris Saint-Germain Den siste prestasjonen har ikke alltid vært dårlig. Faktisk har de nettopp vunnet seieren, men prestasjonen er ikke stabil, men angrepene fra ekstreme fans er enda mer skremmende. Noen spillere må styrke sikkerheten i boligene sine. Scenen er veldig Oops.

Og Paris Saint-Germains neste kamp er mot Ajaccio 14. mai. La oss se hva resultatet blir etter det. Jeg vet ikke om Saint-Germains spillere vil bli berørt, eller om de har justert seg.

One Reply to “Marco Verratti ønsker å forlate Paris Saint-Germain og er i tvil om å straffe Lionel Messi tungt”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *