Valioliigan 29. kierroksella Manchester City kohtasi Liverpoolin Etihad-stadionilla. Kahden joukkueen viime vuosien voimakkaan nousun vuoksi niiden välinen vastakkainasettelu on aina häikäisevää, eivätkä he väisty Valioliigan tunnusmerkkinä tunnetun toisilleen. Liverpoolin taantuessa tällä kaudella tämä puna-sininen taistelu ei kuitenkaan ole niin mielenkiintoinen kuin ennen.Manchester City Trikots 2023

17.minuutilla Arnold lähetti pitkän syötön, Jota teki takaisin, Salah seurasi vasemmalla jalallaan ja teki helposti maalin, Manchester City 0-1. 27. minuutilla Grealish teki keskityksen rangaistusalueen vasemmalta puolelta, ja Alvarez ohitti oikean jalkansa ja työntyi helposti verkkoon. Manchester City tasoitti 1-1!

18.minuutilla Mahrez teki keskityksen oikealta, ja De Bruyne ohitti vasemman jalkatyynyn keskellä ja teki maalin. Manchester City ohitti maalin 2-1! 53. minuutilla Mahrez potkaisi takaisin oikealta, Arnold esti Alvarezin laukauksen, Gundogan teki lisälaukauksen, Manchester City laajensi maalia 3-1! 74. minuutilla Gundogan ja Glashley pelasivat upean kaksi vastaan -yhteistyön. Glarish teki maalin rangaistusalueella ja Manchester City 4-1 Liverpool.

Yleisesti ottaen vuoden 2023 Valioliiga on alkamassa, ja Manchester Cityn fanit odottavat innolla, voivatko jättiläiset voittaa liigan uudelleen. Viime vuoden tiukan pelin jälkeen Manchester City voitti Liverpoolin vahvasta suorituksesta huolimatta. Onko Manchester Cityllä toivoa uudella kaudella?Günstige Fußballtrikots

Manchester City on pelannut hyvin viime vuosina ja voittanut kolme peräkkäistä Valioliigan mestaruutta viimeisen neljän vuoden aikana. Vaikka he epäonnistuivat puolustamaan titteliään viime vuonna, Manchester City osoitti silti suurta voimaa ja rajatonta potentiaalia, ja fanit ovat täynnä luottamusta heidän suoritukseensa uudella kaudella.

7 Replies to “Man City voitti Liverpoolin lukemin 4-1 ja siirtyi viisi pistettä Arsenalia edellä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *