blogi

Linus Ullmark torjui 31 kertaa, Bruins voitti Panthersin itäisen 1. kierroksen ensimmäisessä pelissä

Linus Ullmark torjui 31 kertaa Boston Bruinsille 3-1-voitossa Florida Panthersia vastaan itäisen konferenssin ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä pelissä TD Gardenissa maanantaina. David Pastrnak, Brad Marchand ja Jake DeBrusk tekivät maalin, ja Tyler Bertuzzi antoi kaksi syöttöä. Stanley Cupin pudotuspelidebyyttinsä Bostonissa, joka voitti Presidents’ Trophyn runkosarjan parhaana joukkueena (65-12-5).Boston Bruins dresy 2023

Bruins pelasi ilman kapteeni Patrice Bergeronia, joka oli peliaikapäätös sairauden vuoksi. Matthew Tkachuk teki maalin, ja Alex Lyon torjui pudotuspeleissään 26 debyyttinsä Floridalle, joka on toinen villi kortti idästä.

Pastrnak johti Bruinsin 1-0-johtoon ensimmäisen erän tehomaalilla 5:58. Lyon pysäytti David Krejcin ensimmäisen kertaluontoisen pelin, mutta Bertuzzi sai kimpun ja lähetti ei-katsoman, takakäteen syötteen Pastrnakille, joka teki maalin avoimeen verkkoon.

Marchand teki voiton 2-0 toisen erän kohdalla 3:41 pehmeällä rannelaukauksella vasemman ympyrän ylhäältä, joka meni sisään Lyonin käsineestä. Tkachuk katkaisi tilanteen 2-1 tilanteessa 6:34 ja meni kädestä käteen. Eetu Luostarisen reunus lautojen ympärillä karkasi hänelle Dmitry Orlovin ohi. DeBrusk lisäsi johtoaan 3-1 toisessa erässä 17.32. Hän löi Lyonin oikean luistimen päällä lepäävän Bertuzzin laukauksen.levné NHL dresy

Garnet Hathaway näytti tekevän jälleen maalin Bostonille kolmannen erän 16.44 kohdalla, mutta Maurice haastoi pelin maalivahtien häirinnästä, ja kutsu peruutettiin sen jälkeen, kun videotarkastelu päätti, että Hathaway pudotti kiekon Lyonin käsineestä verkkoon.