blogi

Ingramin 34 pistettä johtaa Orleans Pelicansin voittoon Warriorsista

Golden State Warriors haastoi New Orleans Pelicansin vierasottelussa. Warriors lepäsi useita pääpelaajia tässä pelissä. Lopulta he hävisivät vastustajilleen 83-128.

Tässä Pelicansin kampanjassa Ingram teki 34 pistettä, 6 levypalloa, 3 syöttöä ja 3 syöttöä, Mike Colum 15 pistettä ja Valanciunas 10 pistettä ja 13 levypalloa. Warriorsissa Poole keräsi 26 pistettä, Kuminga 18 pistettä ja Moody 10 pistettä ja 4 levypalloa.Naisten Cleveland Cavaliers Pelipaita

Sion palasi tässä pelissä. Alun jälkeen Ingram ja Valanciunas tekivät peräkkäisiä hyökkäyksiä sisällä ja repivät Warriorsin puolustuksen. Pelin edetessä ongelma, että Warriorsilla vain Poole pystyi hyökkäämään itsenäisesti, paljastui vähitellen. Ensimmäisellä puoliajalla Warriors teki peräti 14 kierrosta ja vaihdettiin ja onnistui vastahyökkäyksissä.koripallo pelipaidat

Warriors teki pelissä peräti 26 siirtoa, ja penkiltä noussut Alvarado teki myös panoksensa Pelicansiin ulkopuolisille. Toisella puoliajalla tilanne venähti 40 pisteeseen ja peli menetti nopeasti jännityksensä. Lopulta Warriors voitti vastustajansa 83–128 ja kärsi yhdeksännen vierastappionsa tällä kaudella.