NFL-ottelu ei ole vielä alkanut, ja jotkut pelaajat ovat ilmoittaneet aikatauluvammoista. Heidän joukossaan New England Patriots, New York Jets ja Cleveland Browns sekä muut joukkueet ovat tulleet loukkaantumisreserviin. Rekrytoivatko he jatkossakin pelaajia? Paljon on muuttunut NFL:ssä tänä kesänä, kun joukkueet ja pelaajat ovat tehneet muutoksia. Tom Brady on palannut Tampa Bay Buccaneers -paidassa eläkkeelle jäämisen jälkeen, ja hän haluaa silti jatkaa pelaamista.

Russell Wilsonilla on tällä kaudella päällään Denver Broncos -paita, eikä hän ole Seattle Seahawksin aikakaudella. Pelinrakentajan henkilöstö ei ole juurikaan muuttunut, kun taas laajavastaanottimessa on tapahtunut useita suuria muutoksia. Tyreek Hill ja Davante Lavell Adams vaihtoivat halpoja nfl-paitoja, ja monet leveät pelaajat saivat paremmat palkat. Kunkin joukkueen vahvuutta uudella kaudella ei ole helppo ennustaa, loppujen lopuksi paikkoja vaihtavia pelaajia on liikaa.

Tom Brady on palannut Tampa Bay Buccaneersiin, mutta Rob Gronkowski, Brown ja muut ovat poissa. On epäselvää, mitä Tampa Bay Buccaneers näyttää uudella kaudella, mutta meillä on tunne, että tällä joukkueella on vaikeuksia voittaakseen Super Bowlin uudelleen. Loppujen lopuksi melkein jokainen hyvä pelaaja jätti Tampa Bay Buccaneersin, eikä Tom Brady voinut taistella jokaista vihaajaa vastaan ​​yksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *