blogi

Buffalo Sabres ohitti Pittsburgh Penguinsin 6-3

Alex Tuch teki maalin 9:26 jäljellä, ja Buffalo Sabres teki viisi maalia kolmannessa erässä ohittaen Pittsburgh Penguinsin 6-3 keskiviikkoiltana.

Buffalon maaleja tekivät myös Victor Oloffson, Tage Thompson, JJ Peterka ja Kyle Okposo. Eric Comrie torjui 18 kertaa.Arizona Coyotes Pelipaita Custom

Jason Zucker, Josh Archibald ja Jake Guentzel teki maalin Penguinsille, joka on hävinnyt kuusi ottelua putkeen. Casey DeSmith torjui 26 kertaa.

Se on Pittsburghille pisin tappiosarja sen jälkeen, kun se hävisi kuusi peräkkäistä helmikuussa 2020. Penguinsin viimeisin tappio tuli sen jälkeen, kun se luovutti 5-2-johtonsa tiistaina Bostonissa ennen kuin hävisi 6-5 jatkoajalla.

Pittsburghilla (4-5-2) oli samanlaisia ​​vaikeuksia avata viime kaudella, sillä se avasi vuoden ennätyksellä 5-6-4, ennen kuin käänsi asiat toisinpäin ja voitti 46.jääkiekko pelipaidat

Oloffson tasoitti pelin 3-3 6:29 kolmanteen räjähdyksessä oikealta ympyrältä ja teki kauden seitsemännen maalinsa, ja Tuchin voittaja tuli neljä minuuttia myöhemmin.

Penguins veti DeSmithin 2:14 jäljellä, mutta Okposo teki tyhjän maalin 1:36 jäljellä. Oloffson lisäsi toisen tyhjän maalin jälkeen 6,6 sekuntia jäljellä.