Den 10 maj meddelade Barcelonas fotbollsklubb officiellt att lagets kapten, Sergio Busquets Burgos, kommer att lämna laget i slutet av den här säsongen. Denna nyhet överraskade fotbollsfans över hela världen, eftersom Sergio Busquets Burgos har varit symbolen och representanten för FC Barcelona under lång tid. Nike Mercurial Fotbollsskor 


Som kapten i FC Barcelona har Sergio Busquets Burgos spelat en viktig roll i laget. Han är inte bara en stor fotbollsspelare utan också en stor ledare som kan leda sitt lag till den bästa nivån i spelet. Sedan han kom till FC Barcelona har Sergio Busquets Burgos varit en extremt viktig del av laget och visat upp exceptionell förmåga och enastående prestationer på planen.

Sergio Busquets Burgos karriär i FC Barcelona varade i 18 år och hans prestationer var erkända och älskade av fansen. Han har vunnit flera viktiga utmärkelser med laget, bland annat Champions League, La Liga, UEFA Super Cup, Club World Cup, Copa del Rey och spanska supercupen med många mästerskapsutmärkelser. Barca sade också att beslutet var resultatet av en vänskaplig förhandling mellan de två sidorna och önskade honom all lycka i framtiden.

Även om Sergio Busquets Burgos lämnar Barcelona kommer han alltid att bli ihågkommen för den anda och förmåga han visade. Han var en stor fotbollsspelare, men också en ledare full av engagemang och ansvar. Han har visat stor klass och kvalitet på och utanför planen och har förtjänat sina fans respekt och stöd. Hans avgång kommer utan tvekan att ha en stor inverkan på Barcelona, men vi tror att laget kommer att kunna anpassa sig snabbt, anpassa sig till situationen och möta utmaningen med bästa möjliga attityd.

One Reply to “Barcelonas kapten kommer att lämna laget, Barca-sidan önskar honom lycka till.”

  1. dapoxetine australia [url=http://dapoxetine.charity/]dapoxetine where can i buy[/url] dapoxetine uk cost

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *