Mundo Deportivon mukaan Barca ottaa tilastoja palkkakustannuksista ja selkeän tuomion päivystyspoliklinikalle myös siitä, että Barca ei tänään pysty rekisteröitymään tai palauttamaan Roberto, Casey, Christensen, Dembele ja myös Rafi. Nian rekisteröinti.

Barcelona ja Manchester United ovat itse asiassa saaneet sopimuksen siirrosta De Jongiin. Kurssin päivystys hoidettiin 75 miljoonalla eurolla + 10 miljoonalla eurolla vaeltaminen, maalattu De Jong itse paljasti silti, ettei aio lähteä Barcelonasta.

Barcelonan päivystyspoliklinikalla tarjotaan 15 % lisää television kansalaisvapauksista seuraavien 25 vuoden aikana, ja sen odotetaan myös saavuttavan 350 miljoonaa euroa. Siitä huolimatta De Jongin ero oli ratkaisevan tärkeä.

Jos De Jong lähtee, Mundo De Jong pyrkii Barcelonaan rekisteröimään vain Roberton, Caseyn ja myös Christensenin. Dembele ja myös Rafinha eivät voi vielä ilmoittautua, sillä päivystystilaa on vielä jäljellä 20 miljoonan ja 25 miljoonan euron välillä. Seuran ennusteiden mukaan tämä vaatii ehdottomasti lisää palkkaleikkauksia ja myös siivoamista entistä useammista pelaajista, jotka eivät ole Xavin strategioissa ensiapua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *