AC Milan ima veliki interes za Cheeka i već je kontaktirao igrača. Milan je pun povjerenja u potpis igrača iz Chelseaja ovog ljeta.

Prošlog mjeseca neki su mediji otkrili kako je za Chicka jako zainteresiran AC Milan. Branič Milana Tomori djelovao je kao lobist i aktivno je ovog ljeta nagovarao 27-godišnjeg Cheeka da prijeđe na stadion San Siro. Tomori je došao iz Chelseajevog omladinskog trening kampa i bio je suigrač s Cheekom u prvoj momčadi Bluesa.Juventus dres 2023

U tijeku su i pregovori između Milana i Chelseaja. Sada su pregovori napravili pomak. Milan je uvjeren da se može postići dogovor s Chelseajem. Cheek ima još samo godinu dana ugovora s Chelseajem. Nakon Burleighove akvizicije, Chelseajeva politika je također korigirana. S obzirom da je do kraja ugovora ostalo još dvije godine, igrači moraju birati između obnove ugovora i odlaska iz momčadi. Cheek je jedan od igrača koji bi ovog ljeta mogli napustiti Chelsea.

Chelsea je itekako svjestan da će ovog ljeta morati poslati neke igrače, a s Milanom su napravili pozitivan napredak oko transfera Chicka. Chelsea je otvoren za Chikeov odlazak. Odlazak igrača koji trenira mlade može zamijeniti dio sredstava za klub kako bi zadovoljio UEFA-inu financijsku pravednost.

Očekuje se da će dvije strane postići dogovor u sljedećih nekoliko tjedana. Milan bi Cheeka mogao uvesti na posudbu i otkupiti ga sljedećeg ljeta. S druge strane, Cheekov ugovor uključuje i klauzulu o obnovi ugovora na godinu dana, što ne isključuje mogućnost da prvo produži ugovor s Modrima, a potom napusti momčad na posudbi.jeftini dres

Milan još ima Ikulibalyja, Pulišića, Ziyecha i Odoija. Trenutačno svim silama ganjaju Cheeka. Za Chicka su zainteresirani i prvoligaši Crystal Palace, Fulham, Leicester City, Newcastle United, West Ham i Wolvesi. Ali igrači su skloniji prelasku u Serie A.

4 294 Replies to “AC Milan zainteresiran za potpis Chicka”

  1. Что предлагает сервис Mega? Бесперебойно функционирующая торговая площадка в сети тор. Различные предложения от лучших продавцов этой страны и ближайшегоближнего зарубежья. На сайте есть моментальный обменник, с помощью которого совершай молниеностные обмены для покупки того клада, который нравится тебе. Самая сильная и несокрушимая защита от проникновений и атак будет приятным дополнением к без того отличной защиты и превосходной анонимности. Забудь про гидру с ее нерабочими официальными зеркалами – заходи на MEGA https://xn--mga-sb-ph8b.com .

    [url=https://xn--meg-sb-yoc.com]сайт мега [/url]

  2. Хочешь найти актуальную ссылку на HYDRA? Ввиду последних событий: германские правоохранительные органы сообщили о закрытии серверов русскоязычного даркнет-маркета Гидра, расположенной на территории Германии. Безусловно у создателей были backups. Представляем вашему вниманию, актуальную ссылку на перспективную платформу, которая уже наводит шума не меньше, чем все существующие аналоги вместе взятые. Hydra сайт — это анонимный супермаркет hydraruzxpnew4af нового поколения заставляет чувствовать своих поситителей в безопасности. Весь ресурс HYDRA, закодирован по такому принципу, что даже создатели не могут прочесть базу! Ссылка на активное зеркало гидра: гидра площадка